Sous Vide Kuřecí karbanátky v řeckém stylu
V létě ráda dělám lehčí karbanátky z věcí, jako je kuřecí a krůtí maso. Karbanátky vařené metodou sous vide jsou krásně šťavnaté a současně plně...
Lahodné kuřecí prso sous vide
Lahodné kuřecí prso sous vide. zdravé, šťavnaté.. Tato vykostěná kuřecí prsa se pečou k dokonalosti 1 hodinu a 45 minut metodou sous vide. Ve finále je maso šťavnaté a jemné,...
Pad Thai s trhaným Sous Vide kuřetem
Všichni milujeme asijské recepty, ale někdy, když se podíváte na seznam ingrediencí s něčím, co vypadá jako 100 nejasných ingrediencí, jste odraženi, než vůbec začnete. Toto je tedy zjednodušená verze...
Sous Vide steaky z květáku
Pokud jste někdy vařili jakoukoli zeleninu, určitě víte, že může být perfektní, ale taky nedovařená nebo převařená. Díky sous vide budete schopni získat zeleninu uvařenou...
Sous Vide kuřecí a avokádový salát
Kuřecí maso a avokádo je skvělá kombinace v salátu. S bílkovinami a ovocem (ano avokádo je botanicky zelenina) je tento recept jednoduchý, přesto plný chuti.
Perfektní BBQ vepřová žebírka vařená 36 hodin
Toto je perfektní recept na vepřová žebra. Je to dlouhý proces a trochu komplikovaný, ale věřte, stojí to za to.
Keto trhané vepřové maso
Vepřové trhané maso v USA byste ho našli pod názvem „pulled pork“ Pokrm je nejlepší z vepřové krkovice nebo plec. A je hotové ve chvíli,...
Sous Vide plněná vepřová pečeně
Při správné přípravě by vám měla vyjít vepřová pečeně šťavnatá a přitom křehká. Naštěstí díky přípravě sous vide je v podstatě zaručené, že bude pečeně perfektně připravená. Aby bylo zajištěno...
Sous Vide hovězí svíčková
Zajímavý a neokoukaný postup přípravy hovězí svíčkové. Je neuvěřitelné, že stačí jen pár ingrediencí a během pár hodin budete na talíř servírovat opravdovou mňamku. Jen dávejte pozor na množství česneku....
Miso zázvorový mořský vlk
Mořský vlk – dejte šanci této méně známé rybě.. Jeden z nejlepších způsobů vaření této lahodné a jemné ryby. Vychutnejte si speciální pokrm, se kterým...
Sous Vide konfitované kachní stehno
Sous vide vaření nejenže zaručuje výjimečnou verzi konfitovaného kachního stehna, ale celý proces přípravy je mnohem jednodušší než tradiční metoda. Při pečení při přesné, stálé a nízké teplotě jsou kachní...
Veganská polévka Sous vide
Tato polévka je plná vitamínů. A věřím, že si ji oblíbí i strávníci „nevegani“. Na nic nečekejte, posbírejte veškeré ingredience a jde se vařit!
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here