Sous vide kuřecí prsíčka
Kuřecí prsíčka jsou údajně jednoduchá na přípravu. My s tím však moc nesouhlasíme. Kuřecí prsíčka se dají jednoduše převařit nebo nedovařit a to v kuchyni nemusíte být...
Sous vide vepřový bůček
Patříte mezi sous vide nováčky? Ničeho se nebojte! Sous vide vaření se vyznačuje tím, že budete-li metodou sous vide vařit jakékoliv tvrdší maso jako třeba vepřový bůček, nakonec dostanete neodolatelný...
Sous Vide kuře a avokádové taco
Kdo by nemiloval kombinaci kuřecího masa a avokáda? Je to jednoduché, je to rychlé a je to zdravé. Kuřecí se uvaří sous vide, ogriluje, nakrájí a používá se jako taco...
Hovězí pepřový steak z nízkého roštěnce
Klasika — pepřový steak. Ne se smetanou, jak to mnozí viděli, ale s jednoduchou omáčkou s máslem. Tato omáčka, jejíž příprava trvá jen pár minut,...
Sous Vide Těstoviny s bazalkou z cherry rajčat
Tento těstovinový pokrm chutí připomíná pizzu Margherita Zesnulá skvělá spisovatelka kuchařek Marcella Hazan, která se zasloužila o to, že přinesla autentické tradice italské kuchyně do Ameriky, byla milována pro mnoho...
Sous Vide vepřová pečeně zabalená ve slanině
Takhle se dělá dokonale propečená, jemný a šťavnatá vepřová pečeně zabalená ve slanině! Co je lepší než slanina? Dokonale propečená, jemná a šťavnatá vepřová pečeně zabalená ve zmíněné slanině! Známý...
Sous Vide hovězí Wellington
Gordon Ramsay je známý svým hovězím Wellingtonem, podávaným medium rare s trochou bramborové kaše. I vám se povede tak skvělý kousek, jako od světového kuchaře....
Sous Vide šunka s balzamikovou polevou z hnědého cukru
Jemná a šťavnatá šunka s nezvyklou, ale návykovou chutí. Pokud jste milovník šunky, máte štěstí! Výsledkem tohoto receptu bude šťavnatá šunka s krásnou strukturou a jedinečnou chutí. Dost řečí, rozpalme...
Sous Vide kuřecí smažený řízek s omáčkou
Netradiční, tradiční oběd. Zajímavá kombinace přípravy masa smažením a sous vide. Péče a čas věnovaný tomuto pokrmu, se vyplatí. Uvidíte sami.
Sous Vide zázvorovo-česneková kachní prsa
Kachní prsa s vynikající omáčkou si zamilujete. Vaření kachních prsou metodou sous vide zaručuje, že budou pokaždé dokonale uvařená – už žádné vysušené, žvýkavé maso....
Sous Vide trhané vepřové maso
Moderní, rychle připravené, stylové jídlo plné chuti. Moderní, stylové, neokoukané. Takové je trhané vepřové maso připravené metodou sous vide. Takto připravené šťavnaté maso můžete podávat s paníny, v toustu, jako...
Sous Vide Prime Rib
Oběd i skvělá romantická večeře. Takový je dnešní recept. Metodou Sous vide připravovaná masa budou zaručeně vždy perfektně připravená na úroveň medium rare. A pozor! Zabere to hodinu vaření. Chcete-li...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here