Ingredience
- podle potřeby kapusta
- podle potřeby olivový olej
- podle potřeby balsamico
- podle potřeby sůl
Recept
Kapusta je v současné době v módě a to ze správného důvodu. Díky vydatné textuře, štiplavé chuti a tmavě zelené barvě se jedná o skvělý doplněk k obilovinám, polévkám i masovým pokrmům.
Budete-li kapustu vařit sous vide, znamená to, že ji nikdy nerozvaříte. Po 7 minutách mírného vaření se vždycky dočkáte zeleniny s výbornou chutí a barvou.
Postup
1 Hotovo 1 |
Vodní lázeň předehřejeme na 90 °C |
2 Hotovo 2 |
Z kapusty odstraníme nejtvrdší část stonku |
3 Hotovo 2 |
Lehce promícháme s olivovým olejem |
4 Hotovo 7 |
Zabalíme a vaříme po dobu 7 minut |
5 Hotovo 3 |
Nakrájíme a podáváme |