Ingredience
- 200 g zelený hrášekmražený
- podle potřeby sůl
- 50 g voda
- 30 g máslo
- 3 g citronová šťávačerstvá
- podle potřeby černý pepř
- podle potřeby olivový olejextra panenský
- 3 g petržel
- 1 g estragonlisty
- 3 g pažitkačerstvá, mletá
Recept
Kaše ze zeleného hrášku má nádhernou barvu a výbornou máslovou chuť. Nejvíce se hodí jako příloha k rybám a masům. Taktéž se může jednat o samostatnou večeři s dostatečným množstvím bílkovin.
Příprava kaše ze zeleného hrášku obnáší uvaření zeleného hrášku ve vodě, přidání dostatečného množství másla, rozmačkání a promíchání s kořením, solí a citronovou šťávou.
Výsledná chuť kaše ze zeleného hrášku je ještě lepší, než si podle popisu výše asi dokážete představit. Vyzkoušejte a budete mile překvapeni.
Postup
1 Hotovo 15 min |
Uvařte hrášek |
2 Hotovo 10 min |
Rozmačkejte |
3 Hotovo 5 min |
Ochuťte a podávejte |