Ingredience
- slanina
Recept
Ještě než si poklepete na čelo a přejdete na další sous vide recept se slovy, že to se sous vide přeháníme, zadržte. V tomto receptu vám dáme tip na to, jak připravit slaninu, aby byla ještě lepší, než ji znáte. Samozřejmě, že trik spočívá v metodě vaření sous vide. A ono to opravdu funguje.
Postup
1 Hotovo 5 min |
ZabalímePlátky slaniny vakuově zabalíme do sous vide sáčku. |
2 Hotovo 8 - 12 h |
VařímeSous vide lázeň zahřejeme na 64 °C. Přidáme sáček se slaninou a vaříme přes noc. |
3 Hotovo 3 min |
OpečemeSáček vyjmeme z lázně, otevřeme a vyndáme z něj slaninu. Na sporáku nahřejeme pánev na velmi vysokou teplotu. Přidáme plátky slaniny a rychle je opečeme. |
4 Hotovo 2 min |
Servírujeme |