Background Image

Oldschoolová sousvide poutine (klasická kanadská mňamka)

0 0
Oldschoolová sousvide poutine (klasická kanadská mňamka)

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
podle potřeby sous vide hranolky
podle potřeby sous vide hovězí vývar
podle potřeby gouda

Výborné a rychlé jídlo z kanadských luhů a hájů.

Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Některá anglická, americká či kanadská jídla rozdělují českou veřejnost na dva nesmiřitelné tábory – jedni si na těchto jídlech pravidelně pochutnávají, jiní je považují za nechutná. Pokud patříte do té první skupiny, jistě vám přijde vhod recept na typické kanadské jídlo, které sestává z hranolek, hovězího vývaru a kvalitního sýru.

Číst
Jak vybrat správné brambory pro přípravu hranolek?

Postup

1
Hotovo
90 min

Připravíme sous vide hovězí demi glace

Recept na sous vide hovězí demi glace najdete zde.

2
Hotovo
40 min

Připravíme sous vide hranolky

Recept na sous vide hranolky najdete zde.

3
Hotovo
2 min

Nakrájíme sýr

Na dvě porce budeme potřebovat cca 100 gramů sýra.

Sýr nakrájíme na menší kostičky.

4
Hotovo
3 min

Naaranžujeme na talíř

Na talíř dáme cca 200 gramů hranolek a poklademe kostičky sýra. Na pár sekund vložíme do mikrovlnné trouby, aby se sýr trochu zahřál (nikoliv rozpustil).

5
Hotovo
2 min

Dokončíme

Pokapeme teplým demi glace a okamžitě podáváme.

blank
recept na sousvide tuřín nebo vodnici
předchozí
Sous vide vodnice (nebo tuřín)
sous vide příprava zvěřiny
další
Pečeně ze zvěřiny (nebo z vepřového masa)
recept na sousvide tuřín nebo vodnici
předchozí
Sous vide vodnice (nebo tuřín)
sous vide příprava zvěřiny
další
Pečeně ze zvěřiny (nebo z vepřového masa)

Přidejte svůj komentář

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here