Ingredience
- 180 g sous vide pastrami
- 63 g sous vide pyré z červeného zelí
- 45 g nakládaná hořčičná semínka
- 9 ks pumpernickelové chipsy
- 3 plátky červená cibule
- podle potřeby sůl
- podle potřeby červený šťovík
Recept
Pastrami bites (taktéž lze označit jako jednohubky) jsou malé pokrmy, které je člověk schopen sníst na jedno kousnutí. Toto jídlo má za úkol navnadit vaši chuť. Sousvide Pastrami jednohubky přesně to dělají.
Tip: Jestliže chcete, aby vám tyto dekadentní kousky změnily život, raději je připravte z krátkých hovězích žeber než z hrudníku (důvěřujte nám, je to mnohem lepší kus masa).
Postup
1 Hotovo 9 a více dní |
Připravíme sous vide pastramiRecept na sous vide pastrami najdete zde. |
2 Hotovo 45 min (ideálně 10 dní) |
Připravíme nakládaná hořčičná semínka |
3 Hotovo 105 min |
Připravíme sous vide pyré z červeného zelíRecept na sous vide pyré z červeného zelí najdete zde. |
4 Hotovo 24,5 h |
Připravíme pumpernickelové chipsyRecept na pumpernickelové chipsy najdete zde. |
5 Hotovo 15 min (ideálně + 15 minut odležet) |
Připravíme nakládanou cibuliRecept na nakládanou cibuli najdete zde. |
6 Hotovo |
Nazdobíme, podáváme |