Background Image

Horké broskve s modrým sýrem

0 0
Horké broskve s modrým sýrem

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
4 ks broskve
1/4 lžičky skořice
1 lžíce kalvádos nebo jablečná brandy
1/2 šálku sýr s modrou plísní
1/2 šálku vlašské ořechy
1/3 šálku mátové listy
med nemusí být

Neobvyklý salát nebo předkrm, který je nečekanou souhrou chutí.

Vlastnosti:
  • Vegetarián
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Tyto horké broskve můžete naservírovat na rodinné oslavě místo předkrmu, salátu, ale klidně i neobvyklého dezertu! Možná se vám zdá ta kombinace zvláštní, ale až ji ochutnáte, pochopíte.

Číst
5 věcí, které o sous vide musíte vědět

Postup

1
Hotovo

PŘÍPRAVA BROSKVÍ

Předehřejte si lázeň o teplotě 73.9°C.
Broskve vypeckujte, omyjte a rozpulte. Posypte skořicí a vložte do sous-vide sáčků,

2
Hotovo

BROSKVE DO LÁZNĚ

Do každého sáčku přidejte kalvádos a zavakuujte nebo zazipujte. Vložte do lázně a vařte 20 - 40 min, aby byly broskve prohřáté a křehké.

3
Hotovo

SERVÍROVÁNÍ

Vytáhněte broskve ze sáčků a dejte na talíř. Polijte troškou šťávy ze sáčku a posypte modrým sýrem. Pokapejte medem, posypejte nasekanými oříšky a dozdobte mátovými lístky.

Zdroj: amazingfoodmadeeasy.com

blank

Iva Dohnalová

Cestovatelka s velkou vášní pro jídlo, která se drží hesla "kolik kuchyní ochutnáš, tolikrát jsi člověkem"

Zelené fazole s česnekem
předchozí
Zelené fazole s česnekem
špagety carbonara
další
Špagety Carbonara
Zelené fazole s česnekem
předchozí
Zelené fazole s česnekem
špagety carbonara
další
Špagety Carbonara

Přidejte svůj komentář

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here