Ingredience
- 680 g lilek
- 1/4 šálku miso bílé
- 2 lžíce rýžové víno Mirin
- 2 lžíce saké
- 1 lžíce cukr krystal
- 1 lžička sezamový olej
- špetka košer sůl
- 2 lžíce sezamová semínka
- 2 lžíce jarní cibulka
Recept
Všichni odmítači lilku pozor – teď je vaše chvíle! Musíte vyzkoušet tento recept a ochutnat lilek připravovaný sous-vide a možná se nakonec přikloníte na druhou stranu. Špatně připravený lilek totiž může být hořký, suchý, nebo chutnat jako houba. To se vám ale v horké lázni nikdy nestane.
Postup
1 Hotovo |
VAŘÍME LILEK |
2 Hotovo |
PŘIPRAVUJEME OMÁČKU |
3 Hotovo |
GRILUJEME LILEK |
4 Hotovo |
PODÁVÁME |