Background Image

Bramborovo-pórková krémová polévka

0 0
Bramborovo-pórková krémová polévka

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
2 ks brambory nejlépe Yukon Gold
2 šálky pórek na kostky
1 šálek zeleninový vývar
4 lžíce máslo
2 stroužky česnek
1 ks bobkový list
košer sůl
černý pepř
1 šálek smetana tučná

Pórek skvěle doplňuje bramboru a naopak. Uvařte si je spolu v lázni a budete mít lahodnou polévku k obědu nebo večeři.

Vlastnosti:
  • Vegetarián
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Brambora a pórek jsou odjakživa dobrými parťáky a když je uvaříte sous-vide, můžete z nich udělat skvělou polévku vyvážené chuti. Celé vaření zabere pod 2 hodiny času a je tak fantastickou večeří během pracovních dní .

Číst
Udělejte si sous vide ještě dnes: Metoda hrnce na sporáku

Postup

1
Hotovo

PŘIPRAVÍME ZELENINU A VAŘÍME

Nastavte si sous-vide vařič na teplotu 85 °C.
Oloupejte brambory a nakrájejte i s pórkem na kostky, přidejte vývar, máslo, prolisovaný česnek a bobkový list a vše vložte do sous-vide sáčku. Osolte a opepřete a vakuujte. Vařte po dobu 1 a půl hodiny.

2
Hotovo

MIXUJEME A PODÁVÁME

Vyjměte sáček z lázně a vytáhněte bobkový list ze směsi. Všechen obsah pak přelijte do mixéru a přidejte smetanu. Mixujte do hladka asi 1 minutu. Přidejte vývar nebo smetanu, abyste dosáhli požadované konzistence.
Přidejte sůl nebo pepř dle libosti. Podávejte horké.

Zdroj: recipes.anovaculinary.com

blank

Iva Dohnalová

Cestovatelka s velkou vášní pro jídlo, která se drží hesla "kolik kuchyní ochutnáš, tolikrát jsi člověkem"

hovězí stew sous vide
předchozí
Hovězí „Stew“ sous vide
květákový steak sous-vide
další
Květákový steak s tahini dipem
hovězí stew sous vide
předchozí
Hovězí „Stew“ sous vide
květákový steak sous-vide
další
Květákový steak s tahini dipem

Přidejte svůj komentář

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here