Ingredience
- 4 ks pstruhčerstvý, chlazený
- sůl
- pepř
- 2 ks pomeranč
- 2 ks citrón
- tymián čerstvý
- pažitka
- máslovolitelné
Recept
Pstruha uvařeného v horké lázni je nejlepší konzumovat hned po uvaření. Je vždy skvělý se zeleninou, ale tato varianta citrusového pstruha se perfektně hodí také ke křupavým bramborám, bramborové kaši nebo kuskusu. Pokud máte rádi křupavou kůžičku, opečte ho ještě zprudka na grilu nebo pánvi.
Postup
1 Hotovo |
PŘÍPRAVA RYBY |
2 Hotovo |
PSTRUH DO LÁZNĚ |
3 Hotovo |
SERVÍRUJEMEVytáhněte sáčky z lázně, opatrně vyjměte ryby a nechte odkapat a vychladnout při pokojové teplotě. Můžete je také rychle vychladit ve vodě s ledem alespoň na hodinu a pak dát do lednice (vydrží až 48 hodin). Zdroj: acookingmizer.com |
3 Comments Skrýt komentáře
Vařte hodinu, prosí na kolik stupňů? Možná jsem přehlédla, děkuji velice.
58°C
S těmi teplotami dost bojuju a mám
tom velký zmatek. Tady v receptu se uvádí 60min 58st. V tabulce teplot 20min 52st.
A třeba tady
https://youtu.be/bnTfkvXbWL0?feature=shared
Roman Paulus 4minuty 64st.
A všichni mají vysledek ideální.
Tak mám z toho nějak zmatek. U vepřového jdou rozdíly i vice než 10hodin. Nějaké doporučením k tem tabulkový teplotami přistupovat nebo v průběhu vaření nějak průběžně vyhodnocovat a časy upravovat? Už jsem maso i převařil a dobré to nebylo