Ingredience
- 500 g led
- 280 g cibule
- 200 g mrkev
- 100 g řapíkatý celer
- 100 g pórek
- 50 g žampiony bílé
- 50 g rajčata
- 10 g pažitka
- 10 g petrželka hladkolistá
- 1 g semínka koriandru
- 1 g černý pepř celý
- 1 g tymián
- 0,5 g čerstvý bobkový list
- 0,5 g badyán mletý
Recept
Příprava vývaru sous-vide je takové mírné luhování. Chutě zeleniny jsou v něm čisté a zřetelné a jakmile si oddřete proces přípravy zeleniny, můžete se jít klidně poflakovat.
Postup
1 Hotovo |
PŘÍPRAVA ZELENINY |
2 Hotovo |
SÁČKY DO LÁZNĚ |
3 Hotovo |
SÁČKY Z LÁZNĚ |
4 Hotovo |
CEZENÍ A UCHOVÁNÍ |