Ingredience
- 2 šálky tučná smetana na vaření
- 4 ks žloutek
- 1/4 šálku hnědý cukr
- borůvky
- špetka nitek šafrán
Recept
Pokud jste ještě slavný „Crème Brûlée“ nevařili, sous-vide je pro vás ta pravá metoda. Stačí následovat recept a krém bude hedvábný a krémový a jeho chuť bude skvěle vyvážená se zemitostí šafránu a lehkou kyselostí borůvek.
Použití uzavíracích skleniček je skvělou volbou i pro další skladování dezertů v lednici.
Postup
1 Hotovo |
ZAHŘÍVÁNÍ SMETANY |
2 Hotovo |
CUKR A ŽLOUTKY |
3 Hotovo |
SMÍCHÁNÍ |
4 Hotovo |
CEZENÍ |
5 Hotovo |
NALÍVÁNÍ DO SKLENIC |
6 Hotovo |
VAŘENÍ |
7 Hotovo |
PODÁVÁNÍPo uvaření vytáhněte sklenice z lázně a nechte vychladnout na lince 30 minut až 1 hodinu. Poté vložte do lednice a chlaďte 2-4 hodiny. Zdroj: foodfornet.com |
1 Comments Skrýt komentáře
Dobrý deň
Ako dlho môžme skladovať neotvorené v chladničke? Ďakujem