Ingredience
- 4 šálky květák
- 1 šálek vinný ocet bílý
- 1 šálek voda
- 1/4 šálku cukr
- 1 lžíce sůl
- cca 2,5 cm čerstvá kurkuma
- pár snítek čerstvý kopr
- 1 lžíce kuliček černý pepř celý
Recept
Už žádná zelenina promáčená vodou. Tady je recept na křupavý a extrémně chutný nakládaný květák s kurkumou a koprem. V sezóně ho naložíte a v zimě si pochutnáte, navíc za zlomek ceny nakládané zeleniny z obchodu. Dost možná si se sous-vide nakládání zeleniny zamilujete tak, že budete mít plnou spižírnu.
Postup
1 Hotovo |
NÁLEV |
2 Hotovo |
PŘÍPRAVA KVĚTÁKU |
3 Hotovo |
PLNĚNÍ SKLENIC |
4 Hotovo |
VAŘENÍ |
5 Hotovo |
HOTOVO |
1 Comments Skrýt komentáře
Nálev do sklenic s květákem dávat vychladlý, nebo o požadované teplotě?