Ingredience
- 4 ks kukuřičný klas
- 6 lžic máslozměklé
- 3 lžíce miso červené
- 1 lžíce med
- 1 ks jarní cibulka
- sezamový olej
- 1 lžička sezamová semínkapražená
- koření Shichimi Togarashi
- medna pokapání
Recept
Šťavnaté a měkoučké klasy kukuřice, to je dokonalá letní dobrota. Se sous-vide navíc ještě jednodušeji připravená. A když se spojí s umami chutí másla z miso pasty a medu, je to prostě pecka.
Postup
1 Hotovo |
PŘÍPRAVA A VAŘENÍ KUKUŘICE |
2 Hotovo |
MISO MÁSLO |
3 Hotovo |
PODÁVÁNÍPo uvaření kukuřice osušte a opečte na vysokou teplotu v troubě, ogrilujte nebo jen opalte flambovací pistolí, aby získaly barvu. Pomažte tenkou vrstvou miso másla, posypte praženými sezamovými semínky, troškou togarashi a nasekanou jarní cibulkou. Dle chuti můžete ještě pokapat medem. Zdroj: anovaculinary.com |