Background Image

Černá čočka beluga sous-vide

0 0
Černá čočka beluga sous-vide

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
1/2 šálku čočka beluga
1 šálek voda
cca 3 g (1% váhy vody) košer sůl
1 lžíce bylinky např. oregano
1 lžička sušený česnek

I čočka může chutnat ještě lépe!

Vlastnosti:
  • Vegan
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Beluga je nejen prospěšná pro vaše tělo, ale také chuťově výborná. Její oříšková chuť a textura se ještě zdokonalí při vaření sous-vide. Můžete ji pak použít jako základ do hlavního jídla, do salátu nebo ji jíst prostě jen tak samotnou.

Číst
10% slevový kupon na školu vaření Chefparade.cz

Postup

1
Hotovo

VAŘENÍ

Rozehřejte si vodní lázeň o teplotě 90°C.
Všechny ingredience dejte do zipového nebo vakuového sáčku. Vakuujte a vařte po dobu 75 minut.

2
Hotovo

PODÁVÁNÍ

Vysypte obsah sáčku do misky a můžete rovnou podávat, případně vychlaďte sáček v ledové lázni a pak uchovejte v lednici.

Zdroj: amazingfoodmadeeasy.com

blank

Iva Dohnalová

Cestovatelka s velkou vášní pro jídlo, která se drží hesla "kolik kuchyní ochutnáš, tolikrát jsi člověkem"

vepřová kotleta se zeleninou
předchozí
Vepřová kotleta se zeleninou z jednoho sáčku
treska v polévce
další
Treska v česnekovo-zázvorové nudlové polévce
vepřová kotleta se zeleninou
předchozí
Vepřová kotleta se zeleninou z jednoho sáčku
treska v polévce
další
Treska v česnekovo-zázvorové nudlové polévce

Přidejte svůj komentář

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here