Background Image

Kapustičky s miso máslem a kešu oříšky

0 0
Kapustičky s miso máslem a kešu oříšky

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

To nejlepší z růžičkové kapusty

Vlastnosti:
  • Vegetarián
Kuchyně:

Ingredience

  • NA POSYPÁNÍ

Recept

Sdílet

Tyto kapustičky chutnají skvěle jak samostatně, tak i jako příloha k hlavnímu jídlu. Příprava je rychlá a jednoduchá a výsledkem budete překvapeni. Měkkou zeleninu báječně zjemní máslo s misem a křupavost dodají kešu oříšky.

Číst
Sous vide vaření – otázky a odpovědi

Postup

1
Hotovo

PŘÍPRAVA

Rozehřejte si vodní lázeň o teplotě 70 °C.
Odstraňte vrchní listy z kapusty.
Očistěte a rozpulte kapustičky a dejte stranou.
Máslo nechte změknout a pak rozmíchejte s miso pastou.

2
Hotovo

VAŘENÍ

Kapustičky, bobkové listy a polovinu miso máslo dejte do velkého vakuového sáčku a vakuujte. Vařte po dobu 45 minut.
Vrchní listy z růžičkové kapusty dejte do dalšího velkého sáčku se zbylým miso máslem a vařte ve stejné teplotě po dobu 20 minut.

3
Hotovo

PODÁVÁNÍ

Uvařené kapustičky a vrchní listy vložte do misky a pokapejte miso šťávou z vaření. Dozdobte nasekanými kešu oříšky a estragonem.

Zdroj: greatbritishchefs.com

blank

Iva Dohnalová

Cestovatelka s velkou vášní pro jídlo, která se drží hesla "kolik kuchyní ochutnáš, tolikrát jsi člověkem"

předchozí
Londýnské grilované hovězí
čokoládové cookies
další
Měkké čokoládové cookies
předchozí
Londýnské grilované hovězí
čokoládové cookies
další
Měkké čokoládové cookies

Přidejte svůj komentář

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here