Sous Vide Tri-Tip Steak
Ukradněte tajemství šéfkuchařů restaurací a připravte si perfektní steak pokaždé díky technologii sous vide! Sous vide tri tip je lahodný a snadno připravitelný. Hovězí Tri-Tip...
Italský flank steak
Tento recept na italský flank steak nabízí dvě metody přípravy – v troubě nebo pomocí sous vide – které zaručují výborný výsledek. Steak je marinovaný v olivovém oleji, italském koření...
Slevový kupón 10% na produkty značky LAUBEN
Využít slevový kupon na 10% slevu na profesionální kuchyňské sous vide spotřebiče Lauben. Slevový kupon lze uplatnit i na již zlevněné zboží! KUPON 10% SLEVA Promo kód: SOUSVIDERECEPTY Shop.lauben.com Prodloužená platnost...
Pikantní lososové (faux-kay) poke
Tradiční poke je v podstatě sashimi salát z velmi čerstvé syrové ryby nakrájené na kostky (poke v havajštině znamená „krájet nebo řezat“), smíchané se sójovou...
Treska s miso máslem připravená metodou sous vide
Tento recept na černěnou miso tresku je jednoduchý, rychlý a přitom velmi chutný. Treska je marinovaná v bohaté směsi miso pasty, hnědého cukru, sójové omáčky a mirinu, což jí dodá...
Sous Vide Mexická kukuřice
Kukuřice se připravuje tak, že se vaří ve vlastní šťávě, což jí umožňuje uchovat si veškeré své přirozené chutě. Díky tomu získává plnou, bohatou a intenzivní chuť, která by se...
Sendvič s flank steakem připraveným metodou sous vide
Objevte recept na sendvič s flank steakem s pepřovou krustou a slaninou. Užijte si perfektně uvařené maso bez stresu!
Pečené mořské mušle s korma kari
Pečené mořské mušle s korma kari jsou lahodným spojením chutí a textur, které potěší vaše chuťové pohárky. Díky metodě sous vide zůstávají mušle šťavnaté a jemné, zatímco korma kari dodává...
Sous Vide polévka z kořeněných hrušek a máslové dýně
Máslová dýně, hrušky, čerstvé chilli a máslo vytvářejí jedinečné spojení chutí. Recept ideální na podzimní období a pro každého, kdo miluje dýně. Polévka je s velmi malým množstvím tuku a...
Ratatouille sous vide
Ratatouille připravené metodou sous vide může být vynikající, pokud je správně uděláno. Metoda sous vide, kdy se jídlo vaří ve vakuově uzavřených sáčcích při přesně...
Sous Vide hovězí hrudí se zelím
Připravte si jemný nakládaný corned beef metodou sous vide. Vařte maso při 60ºC po dobu 48 hodin, což zajistí šťavnatou a dokonale propečenou texturu. Po uvaření se šťáva z vakuového...
Sous Vide liškové nudle
Při experimentování s liškami a Sous Vide přípravou jídla, brzy zjistíte, že můžete poměrně jednoduše a rychle dodat jídlu mnohem intenzívnější chuť lišek. Tedy oproti „běžné přípravě“. V době přípravy...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here