Background Image

Sous Vide Medium-Rare pečeně
3 ingredience a vykouzlíte něco skutečně neopakovatelného

0 0
Sous Vide Medium-Rare pečeně

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
košer sůl
Kořenící sůl
1 vykostěná pečeně

Maso jako od 5 hvězdičkového kuchaře..

Vlastnosti:
  • Gril
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

3 ingredience a vykouzlíte něco skutečně neopakovatelného

Tento bezbožně lahodný recept od #anovafoodnerd Vincenta Meliho promění tradiční pečeni na lahodné jídlo připomínající ten nejdražší steak!

Postup

1
Hotovo
12 hodin

Nakládáme

Volitelný krok: Večer před vařením ochuťte pečínku kořenící solí a nechte přes noc v lednici odkryté. Nastavte Sous Vide vařič na 57,2 °C

2
Hotovo
od 24 do 36

Vložte do vodní lázně

Vložte pečínku do uzavíratelného sáčku na zip nebo vakuového sáčku. Vložte do vodní lázně a sous vide po dobu 29 hodin. POZNÁMKA: Kdekoli od 24 do 36 hodin vytvoří úžasný výsledek!

3
Hotovo
4 minuty

Pečeme

Pečeme z každé strany jednu minutu. Nakrájejte a vychutnejte si šťavnatou, jemnou a dokonale propečenou pečeně!

blank

Monika Braunová

Miluji vaření, ač jsem v podstatě neustále začátečník. Nyní sem objevila i sous vide vaření a byla to láska na první pohled. Recepty vybírám tak, aby je mohl i náš malý chlapec nebo praděda. Maso je jemné, šťavnaté. Budu ráda, když se semnou přidáte na cestu objevování této nádherné metody přípravy jídla.

smažené kuře
předchozí
Sous Vide smažené kuře
Sous Vide dušené ragú s krátkými žebry
další
Sous Vide dušené ragú s krátkými žebry
smažené kuře
předchozí
Sous Vide smažené kuře
Sous Vide dušené ragú s krátkými žebry
další
Sous Vide dušené ragú s krátkými žebry

Přidejte svůj komentář

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here