Ingredience
- brambory
- máslo
- smetana 30%
- rozmarýn
- černý pepř
- sůl
- muškátový oříšek
Recept
Sous Vide by mělo být především jednoduchosti, ne o přidání dalšího kroku do procesu vaření. Pokud tedy chcete vytvořit bramborovou kaši v jediném kroku, tak je tento recept pro vás. V tomto případě neuvádíme pro kolik osob je kaše chystaná, je to hodně o Vašem odhadu.
Postup
1 Hotovo 90 minut |
Vše v jednom kroku |
2 Hotovo 2 minuty |
Nyní začíná ta zábavná část..To je bod, kde brambory potřebují trochu lásky, a důvod, proč si vybrat velký pytel. Vyjměte sáček z vody, nechte svůj vařič v chodu, sáček neotevírejte. Zabalte do kuchyňské utěrky. POZOR je to HORKÉ! Teď to pořádně namasírujte, rozmačkejte brambory, rozdrťte je, roztlučte, vše přímo v pytli. Použijte ruce, hrnek, lžičky nebo cokoli jiného, co máte po ruce. Utlučte, rozetřete, promíchejte a rozházejte. Zabere to jen minutu nebo dvě. |
3 Hotovo 30 minut |
Do vařičeVložte sáček zpět do vody, počkejte dalších 30 minut. Vyjměte sáček z vody, proveďte další závěrečnou masáž, podávejte... |