Ingredience
- 1 kg vepřová žebra
- 1.2 hrnku sojová omáčka
- 1.4 hrnku hnědý cukr
- 1.4 hrnku ananasový džus
- 1.4 hrnku voda
- 1 polévková lžíce sriracha omáčka
- 2 lžičky pražený sezamový olej
- 1 lžička černý pepř
- 1 čajová lžička Čerstvý zázvorjemně nastrouhaný
- 5 stroužků Česnek drcený
Recept
Šťavnatá, křehká, odpadávající vepřová žebírka s pikantní korejskou BBQ omáčkou. Nejlepší ze všeho je, že je to tak snadné. A je to vlastně dobře, protože tento recept budete nejspíš opakovat brzy a často.
Postup
1 Hotovo 10 minut |
Přípravy..Nastavte svůj sous vide vařič na 66,7ºC. Během nahřívání smíchejte všechny přísady omáčky do plastového sáčku a důkladně promíchejte. Vložte žebírka do sáčku a vmasírujte omáčku do žeber, dokud nejsou rovnoměrně pokryty. Vhoďte vepřová žebra do vodní lázně, když teplota dosáhne požadované teploty. Vařte 24 hodin. |
2 Hotovo 4 minuty |
Rozpalte gril.. |