Kuchyně některých zemí je snadné definovat, protože jídla a recepty jsou v daném regionu původní, často vznikly z nutnosti nebo jako prostředek k přežití – ingredience přirozeně pocházejí z místní půdy nebo moře. Protože jsou však Spojené státy zemí složenou z kultur mnoha jiných zemí a původních obyvatel, může být definice jejich kuchyně poněkud náročná – jaké recepty jsou „americké“?
Spojené státy jsou tavicím kotlíkem kultur, který vznikl díky mnoha přistěhovalcům a zotročeným lidem, kteří sem přišli z různých jiných zemí světa. Významnou část této rovnice tvoří také kultury původních obyvatel, kteří na této zemi žili dávno před kolonizací. Díky této bohaté kombinaci kulinářských tradic se americká kuchyně stala něčím víc než jen součtem svých částí a nabízí něco jedinečného. V této zemi vzniklo několik pokrmů, které mnozí považují za příklady „americké“ kulinářské tradice.
Jako „americká“ by se dala označit nesčetná spousta jídel, ale existuje několik málo takových, která odpovídají kvintesenci této rozmanité a expandující kulinářské tradice.
© 2024 Česká Sous Vide kuchařka s online recepty zdarma, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Anovaculinary, Recipetineats, ... / Kontakt