Argentinská kuchyně je ovlivněna italskými a španělskými zvyklostmi a vyznačuje se rozmanitostí masa, zejména hovězího, což se projevuje oblibou argentinských steakhousů. Tyto steak housy najdete po celém světě. Velmi časté je také grilované telecí a vepřové maso.
Omáčka, která maso doprovází, chimichurri, je jednou z nejznámějších pochoutek argentinské kuchyně, nechybí ani klobásy, bohaté empanadas plněné mnoha ingrediencemi nebo lahodné sladké pokrmy, jako jsou slavné alfajores. Ačkoli v Argentině najdete různé druhy nápojů, nejrozšířenější je maté, čajový nálev, který se stal symbolem země a jehož konzumace je pro Argentince rituálem. Získejte ty nejlepší recepty z argentinské kuchyně na našich stránkách!
© 2024 Česká Sous Vide kuchařka s online recepty zdarma, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Anovaculinary, Recipetineats, ... / Kontakt