Japonská kuchyně je jednou z nejlepších kuchyní na světě. Je to proto, že Japonci mají odlišný styl vaření a také používají jiné suroviny. K jídlu se používají hlavně hůlky.
Jedním z nejoblíbenějších jídel je suši. Sushi je tak známé, že si ho můžete dát i v jiných zemích. Styl vaření se může na různých místech lišit, ale myšlenka vaření je téměř stejná. K večeři obvykle dávají přednost vařené rýži ve formě rýžových kuliček.
Dalším důležitým pokrmem japonské kuchyně není nic jiného než tofu. Díky kombinaci rýže, zeleniny a nori je jídlo mnohem chutnější. Vedle toho také podávají více než jednu variantu svých jídel, jako je suši a tofu. Vytvořili si pro ně zvláštní chuť, a proto je lidé tak rádi jedí. Sushi a tofu v Japonsku nejoblíbenějšími pokrmy.
K jídlu používají smaženou zeleninu a vařenou rýži a většinou vyhledávají lehká kořeněná jídla. Japonci nemají příliš v lásce chilli, a proto ho do žádného jídla moc nepoužívají. Spolu s jídlem Japonci velmi rádi podávají svým hostům horký čaj. To je tradiční japonský zvyk.
© 2024 Česká Sous Vide kuchařka s online recepty zdarma, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Anovaculinary, Recipetineats, ... / Kontakt