Ingredience
- 4 ks brioškana burger
- hovězí demi glace
- 4 ks měkký sýrový plátek
- karamelizovaná cibule
- japonská majonéza
- 4 ks sous vide burger
- podle potřeby olej
Recept
Příprava francouzského burgeru Au Jus je poměrně zdlouhavá. Nejde přitom o kompletaci burgeru, ta už jde tak nějak sama. Jedná se o přípravu všech jednotlivostí, z nichž se burger skládá. Doporučujeme, abyste si tu práci dali. Dokonalá chuť Au Jus burgeru budete milovat.
Postup
1 Hotovo |
Připravíme hovězí demi glaceRecept na hovězí demi glace najdete zde. |
2 Hotovo |
Připravíme měkké sýrové plátkyRecept na sous vide měkké sýrové plátky najdete zde. |
3 Hotovo |
Připravíme karamelizovanou cibuliRecept na karamelizovanou cibuli najdete |
4 Hotovo |
Připravíme japonskou majonézuRecept na japonskou majonézu Kewpie najdete zde. |
5 Hotovo |
Připravíme sous vide burgeryRecept na sous vide burgery najdete zde. |
6 Hotovo |
Zkompletujeme burgeryVezmeme housky a rozřízneme je na polovinu. Pánev zahřejeme na středním plamenu a nalijeme do ní trochu oleje. Vložíme do ní housky a pečeme do zlatohněda. Nahřejeme si troubu na vysokou teplotu. Na jednu polovinu housky vložíme plátek sýra a vložíme do trouby, aby se plátek rozpustil. Na druhou stranu housky postupně klademe všechny ingredience – majonézu, karamelizovanou cibuli, hovězí demi glace a sous vide burger. Přiklopíme druhou polovinou housky a okamžitě podáváme. |