Background Image

Banana bread

0 0
Banana bread

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
1/4 šálku máslo
1/4 šálku hnědý cukr
1/4 šálku cukr krystal
1 ks vejce větší
1 a 1/2 lžíce plnotučné mléko
1/2 lžičky vanilkový extrakt
1/2 lžičky sůl
2 ks banán velmi zralé
1 šálek polohrubá mouka
1/4 lžičky jedlá soda

Oblíbený banánový chlebíček ve sklenici

Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Recept na trochu jinou variantu známého pečeného banánového chlebíčku. Příprava je rychlá a jednoduchá, chuť vás překvapí a servírovat ho můžete ve sklenici nebo vyklopený na talířku – jak vám bude libo!

Číst
4 základní kroky sous vide vaření

Postup

1
Hotovo

PŘÍPRAVA

Připravte si lázeň o teplotě 77 °C.
Rozpalte pánev s máslem a do něj vmíchejte cukry.

2
Hotovo

TĚSTO

Nechte máslovou směs vychladnout a pak do ní přidejte vejce, mléko, vanilku a sůl. Míchejte, dokud není cukr zcela rozpuštěný. Poté přidejte rozmačkané banány, mouku, sodu a promíchejte.

3
Hotovo

VAŘENÍ

Těsto nalijte do 4 vymazaných zavařovacích skleniček o objemu cca 120 ml. Víčko utáhněte jen za použití prstů tak, aby mohl unikat vzduch při vaření. Vařte 2 hodiny.

4
Hotovo

PODÁVÁNÍ

Rozpalte troubu a krátce opečte do zlatova na vysokou teplotu. Podávejte přímo ve sklenici (bez opékání), nebo nožem oddělte od stran a vyklopte. Servírujte se šlehačkou nebo polevou.

Zdroj: veryvera.com

blank

Iva Dohnalová

Cestovatelka s velkou vášní pro jídlo, která se drží hesla "kolik kuchyní ochutnáš, tolikrát jsi člověkem"

kuře v panko strouhance
předchozí
Kuřecí prsa v Panko strouhance na houbách
krůtí roláda sous-vide
další
Krůtí roláda
kuře v panko strouhance
předchozí
Kuřecí prsa v Panko strouhance na houbách
krůtí roláda sous-vide
další
Krůtí roláda

Přidejte svůj komentář

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here