Ingredience
- 2 kg kuřecí vývar
- 230 g bramborybaby
- 160 g cibulerůžová
- 6 g česnekmletý
- 6 g hřebíčekmletý
- 100 g mrkevoloupaná
- kuřev celku
- 150 g žampiony
- 100 g pórekpouze světlé a bílé části
- 4,5 g tymiánčerstvé snítky
- 60 g hořčicedijonská
- podle potřeby sůl
- podle potřeby černý pepř
- 30 g petrželčerstvá
- podle potřeby olivový olej
Recept
V tomto receptu vás naučíme vařit sous vide kuřecí polévku, za kterou by se nemuseli stydět ani prvotřídní kuchaři. Metoda sous vide umožní správné provaření kuřete a pomůže vytvořit bohatý sós, zelenina se přitom nerozvaří a na skus zůstane pěkně křupavá.
Postup
1 Hotovo 5 min |
Uvaříme vývar a zeleninu |
2 Hotovo 10 min |
Svážeme kuře |
3 Hotovo 5 min |
Vložíme do sáčku |
4 Hotovo 6 h |
Vaříme |
5 Hotovo 10 min |
Vyjmeme a připravíme k dalšímu zpracování |
6 Hotovo 5 min |
Dochutíme |