Background Image

Bramborová kaše s česnekem a rozmarýnem

0 0
Bramborová kaše s česnekem a rozmarýnem

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

900 g brambory
5 stroužků česnek
140 g máslo
235 ml mléko
3 větvičky rozmarýn
sůl
bílý pepř

Lahodná bramborová kaše.

Vlastnosti:
  • Vegetarián
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Naprosto dokonalá konzistence bramborové kaše! Tato příloha se hodí k jakémukoliv masu a díky máslu má kaše jemnou strukturu. Vyzkoušejte a uvidíte, že vaše chuťové pohárky se rozntacují!

Číst
Slevový kupón 10% na produkty značky LAUBEN

Postup

1
Hotovo
10 min

BRAMBORY OLOUPEME A NAKRÁJÍME

Brambory opláchneme, oloupeme a nakrájíme na stejně tlustá kolečka. Brambory smícháme s česnekem, máslem, mlékem, rozmarýnem a přidáme dvě lžičky soli. Následně vše vložíme do sáčku.

2
Hotovo
1 hod 30 min

VODNÍ LÁZEŇ

Připravíme si vodní lázeň o teplotě 90ºC a vložíme do ní sáček s brambory na přibližně 1 hodinu a 30 minut.

3
Hotovo
8 min

DOCHUTÍME

Po uvaření vyndáme sáček z vodní lázně a obsah sáčku vložíme do velké mísy a brambory rozmačkáme. Pokud chcete mít opravdu extra hladkou strukturu, protlačte bramborovou kaši přes síto (nepužívejte kuchyňské roboty, struktura kaše pak bude spíše lepkavá). Následně do kaše přilijeme rozpuštěné máslo a mléko. Dochutíme solí a bílým pepřem. Můžeme případně dozdobit dalším čerstvým rozmarýnem a podáváme.

Zdroj: recipes.anovaculinary.com

blank

Admin

Pomalé vaření metodou sous vide, je naší vášní :)

špagety carbonara
předchozí
Špagety Carbonara
Jehněčí žebírka s česnekem a bylinkami
další
Jehněčí žebírka s česnekem a bylinkami
špagety carbonara
předchozí
Špagety Carbonara
Jehněčí žebírka s česnekem a bylinkami
další
Jehněčí žebírka s česnekem a bylinkami

Přidejte svůj komentář

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here