Background Image

Česneková kuřecí křidýlka

0 0
Česneková kuřecí křidýlka

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
24 ks kuřecí křídla
10 stroužků čerstvý česnek
1 lžička košer sůl
1/4 šálku teplá voda
1/2 šálku rybí omáčka
1/2 šálku cukr
řepkový olej na smažení
1 šálek rýžová mouka
1/4 šálku tempura obalovací směs
1/4 šálku voda
1-2 lžičky chilli česneková omáčka

Lepivá křidýlka, co mají grády

Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Recept na kuřecí křídla inspirovaný thajskou kuchyní. Jsou napěchovaná skvělou chutí česneku a umami. Sous-vide příprava zajistí perfektní měkkost a šťavnatost a závěrečné osmažení nezbytnou křupavost.

Číst
Tipy pro lepší prezentaci sous vide pokrmů

Postup

1
Hotovo

PŘÍPRAVA

Rozehřejte si vodní lázeň o teplotě 64°C.
Nasekejte česnek, přidejte sůl a teplou vodu a nechte pár minut odpočinout.
Přidejte rybí omáčku a cukr a rozmíchejte.

2
Hotovo

VAŘENÍ

Do velkého zipového sáčku vložte kuřecí křídla a přidejte polovinu této směsi s rybí omáčkou (zbytek ponechejte stranou).
Vložte do horké lázně a vařte po dobu 2 hodin.

3
Hotovo

OBALENÍ A SMAŽENÍ

Po uvaření vytáhněte křídla ze sáčku a nechte oschnout na papírových utěrkách. Vodu z vaření slijte ze sáčku do misky a uchovejte.
Rozpalte si olej na teplotu 163°C.
Rozmíchejte rýžovou mouku a tempurovou směs a obalte uvařená křídla.
Smažte obalená křídla po dobu 2-3 minut do zlatova, poté nechte vychladnout.

4
Hotovo

GLAZURA A PODÁVÁNÍ

Rozpalte pánev, nalijte do ní směs s rybí omáčkou a zbylou omáčku z vaření křídel. Přidejte chilli česnekovou omáčku, uveďte do varu a 45 sekund redukujte.
Do vzniklé glazury vložte křidýlka a promíchejte, až se zcela obalí. Můžete podávat!

www.anovaculinary.com

blank

Iva Dohnalová

Cestovatelka s velkou vášní pro jídlo, která se drží hesla "kolik kuchyní ochutnáš, tolikrát jsi člověkem"

skirt steak
předchozí
Pikantní skirt steak
vepřová kotleta se zeleninou
další
Vepřová kotleta se zeleninou z jednoho sáčku
skirt steak
předchozí
Pikantní skirt steak
vepřová kotleta se zeleninou
další
Vepřová kotleta se zeleninou z jednoho sáčku

Přidejte svůj komentář

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here