Ingredience
- 24 ks kuřecí křídla
- 10 stroužků čerstvý česnek
- 1 lžička košer sůl
- 1/4 šálku teplá voda
- 1/2 šálku rybí omáčka
- 1/2 šálku cukr
- řepkový olejna smažení
- 1 šálek rýžová mouka
- 1/4 šálku tempura obalovací směs
- 1/4 šálku voda
- 1-2 lžičky chilli česneková omáčka
Recept
Recept na kuřecí křídla inspirovaný thajskou kuchyní. Jsou napěchovaná skvělou chutí česneku a umami. Sous-vide příprava zajistí perfektní měkkost a šťavnatost a závěrečné osmažení nezbytnou křupavost.
Postup
1 Hotovo |
PŘÍPRAVARozehřejte si vodní lázeň o teplotě 64°C. |
2 Hotovo |
VAŘENÍ |
3 Hotovo |
OBALENÍ A SMAŽENÍPo uvaření vytáhněte křídla ze sáčku a nechte oschnout na papírových utěrkách. Vodu z vaření slijte ze sáčku do misky a uchovejte. |
4 Hotovo |
GLAZURA A PODÁVÁNÍ |