Ingredience
- 100 g sous vide tuňák
- 15 g kandovaná citronová kůra
- 200 g sous vide cizrna
- 4 g petržel
- 16 g olivyčerné
- 15 g citronová šťáva
- 14 g olivový olej
- 0,4 g sůl
- podle potřeby sladká uzená paprika
- podle potřeby majonéza
Recept
Máte chuť na vydatnou, ale přesto velmi zdravý oběd či večeři? Tak to určitě zkuste cizrnový salát s tuňákem. Recept, jak si tuhle pochoutku připravíte metodou sous vide, najdete níže.
Postup
1 Hotovo 2 h |
Připravíme tuňákaRecept na sous vide tuňáka najdete zde. |
2 Hotovo 90 min |
Připravíme kandovanou citronovou kůruRecept na kandovanou citronovou kůru najdete zde. |
3 Hotovo 10 min |
Připravíme majonézuRecept na japonskou majonézu najdete zde. |
4 Hotovo |
Připravíme cizrnuRecept na sous vide cizrnu najdete zde. |
5 Hotovo 5 min |
Připravíme salátCitronovou kůru a petržel nakrájíme na malé kousky. V menší misce zkombinujeme citronovou kůru a petržel s cizrnou, nakrájenými olivami, citronovou šťávou, olivovým olejem a solí. Pečlivě promícháme. |
6 Hotovo |
Nakrájíme a okořeníme tuňáka |
7 Hotovo 5 min |
Servírujeme |