Ingredience
- 4 ks cuketa
- 1 lžíce olivový olej
- 32 g parmezán
- dle libosti sůl
- dle libosti černý pepř
Recept
Naprosto vynikající cuketa, která díky mětode sous vide, je uvařena krásně do měkka. Zdravé, výživné a velmi chutné jídlo, které oceníte v každém ročním období.
Postup
1 Hotovo 10 min |
OČISTÍME A NAKRÁJÍME NA KOLEČKA |
2 Hotovo 14 min |
VAŘÍME VE VODNÍ LÁZNICuketová kolečka dáme do vaku a ten ponoříme do vodní lázně o teplotě 85 ° C. Vak nepřeplňujeme a v případě potřeby použijeme vaků více. Cuketa je plně ponořena pod vodou, případně je vhodné použít nějaké závaží, které vak stáhne dolů. Cuketu vaříme 12 minut. (Doba vaření záleží na tloušťce koleček.) |
3 Hotovo 3 min |
DOCHUTÍME A PODÁVÁME |