Background Image

Dokonalé trhané vepřové maso

0 0
Dokonalé trhané vepřové maso

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
1,36 kg vepřová plec
3 lžíce grilovací koření
1 lžíce černý pepř
2 lžíce olivový olej

Trhané vepřové maso s nádechem grilu.

Vlastnosti:
  • Gril
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Trhané vepřové maso sous-vide, které je absolutně delikátní a má nespočet využití. Je to skvělé hlavní jídlo, které můžete podávat k obědu nebo večeři, zároveň je ale dost atraktivní na to, aby bylo hvězdou každé párty. Nestojí to moc námahy a nakrmíte klidně celou hladovou tlupu.

Číst
Jak uchovat houby?

Postup

1
Hotovo

KOŘENÍME MASO

Připravte si lázeň o teplotě 73,9 °C.
Posypte a vmačkejte do masa grilovací koření a černý pepř.

2
Hotovo

OPÉKÁME MASO

Rozpalte pánev a na ní olivový olej. Opečte celý kus masa ze všech stran do tmavě hněda, aby se zatáhly všechny strany.

3
Hotovo

VAŘÍME MASO

Zavakuujte opečené maso a vložte do předehřáté lázně. Vařte 48 hodin.

4
Hotovo

TRHÁME MASO

Vyjměte maso z lázně a osušte papírovými utěrkami. Natrhejte ho vidličkou.

5
Hotovo

SERVÍRUJEME

Podávejte s přílohou (např. knedlík, zelí) jako hlavní jídlo nebo na tacos se zeleninou a barbecue omáčkou.

Zdroj: sipbitego.com

blank

Iva Dohnalová

Cestovatelka s velkou vášní pro jídlo, která se drží hesla "kolik kuchyní ochutnáš, tolikrát jsi člověkem"

Sous vide kachní prsíčka s ultra-křupavou kůžičkou
předchozí
Sous vide kachní prsíčka s ultra-křupavou kůžičkou
další
Sous vide losos se špenátem a krémovou dijonskou omáčkou
Sous vide kachní prsíčka s ultra-křupavou kůžičkou
předchozí
Sous vide kachní prsíčka s ultra-křupavou kůžičkou
další
Sous vide losos se špenátem a krémovou dijonskou omáčkou

Přidejte svůj komentář

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here