Background Image

Grilované artyčoky

0 0
Grilované artyčoky

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
4 ks artyčok
8 lžic máslo
8 stroužků česnek
1 lžíce citronová kůra
košer sůl
černý pepř
3 lžíce olivový olej extra panenský
čtvrtky citrón na podávání

Ten nejlepší způsob, jak připravit artyčoky. Úspěch zaručen.

Vlastnosti:
  • Vegetarián

Ingredience

Recept

Sdílet

Pokud taky milujete artyčoky, pak máme skvělou zprávu – můžete si je snadno připravit sami v horké lázni! Po uvaření je stačí rychle opéct na grilu a je hotovo. Výsledek se s artyčoky prodávanými v plechovce absolutně nedá srovnat.

Číst
4 základní kroky sous vide vaření

Postup

1
Hotovo

PŘÍPRAVA ARTYČOKŮ

Předehřejte si lázeň o teplotě 82.2°C.
Artyčoky očistěte a rozpulte. Doprostřed každého artyčoku dejte lžíci másla a jeden stroužek česneku. Posypte citronovou kůrou, solí a pepřem. Vložte do sáčku a vakuujte.

2
Hotovo

VAŘÍME A PODÁVÁME

Vložte sáček do vodní lázně a vařte 2 hodiny.
Před koncem vaření si rozpalte gril na vysokou teplotu. Vyjměte artyčoky ze sáčku, potřete olivovým olejem, osolte a opepřete. Tekutinu ze sáčku vylejte.
Grilujte do zlatova cca 5 minut a podávejte s citrónovými čtvrtkami.

Zdroj: recipes.anovaculinary.com

blank

Iva Dohnalová

Cestovatelka s velkou vášní pro jídlo, která se drží hesla "kolik kuchyní ochutnáš, tolikrát jsi člověkem"

roláda s prosciutto
předchozí
Kuřecí roláda s pršutem
cizrnové kari
další
Indické cizrnové kari
roláda s prosciutto
předchozí
Kuřecí roláda s pršutem
cizrnové kari
další
Indické cizrnové kari

Přidejte svůj komentář

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here