Ingredience
- 1 hlávka bílé zelí
- 1 hlávka červené zelí
- 1/2 lžičky šafrán
- 4 lžíce olivový olej
- 4 lžičky košer sůl
- 1 lžička černý pepř
- 4 lžíce česnek
-
DRESINK
- 2 lžíce šalotkarozmačkaná
- 3 lžičky med
- 4 lžičky dijonská hořčice
- 2 lžíce ocet z červeného vína
- 1,5 lžíce vločky chilli
- 4 lžíce sýr feta
- 2 lžíce čerstvá petržel
Recept
Obyčejné zelí je úplně jiná liga, když je uvařené sous-vide. Po vaření ho stačí krátce ogrilovat, pokapat medovo-hořčičným dresinkem a můžete podávat!
Postup
1 Hotovo |
PŘÍPRAVA ZELÍOčistěte zelí a nakrájejte na čtvrtky. |
2 Hotovo |
VAŘENÍ ZELÍPředehřejte si lázeň o teplotě 83 °C. |
3 Hotovo |
DRESINK |
4 Hotovo |
DOKONČENÍ |