Background Image

Horký kořeněný cider

0 0
Horký kořeněný cider

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
2 lahve jablečný cider
1 ks tyčinka skořice
1 lžíce javorový sirup
1/2 lžičky kuličky černého pepře
2 lžíce pomerančový džus / šťáva
1 ks pomeranč

Něco tekutého na zahřátí

Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Při výrobě horkých alkoholických nápojů existuje vždycky riziko nechtěného vyvaření alkoholu. Při přípravě sous-vide je sáček utěsněn, takže žádný z toho drahocenného alkoholu neuteče. Navíc nemusíte přešlapávat u plotny a regulovat plamen – prostě nastavíte teplotu a odcházíte!

Číst
Pět způsobů, jak můžete dokončit svůj sous vide steak

Postup

1
Hotovo

PŘÍPRAVA A VAŘENÍ

Do většího zipového sáčku dejte všechny ingredience, zazipujte , přeložte vrchní část sáčku a připevněte klipem k okraji vaší vodní lázně. Vařte po dobu 60 minut.

2
Hotovo

SERVÍROVÁNÍ

Nalijte nápoj do skleniček a podávejte s plátkem pomeranče.

Zdroj: anovaculinary.com

blank

Iva Dohnalová

Cestovatelka s velkou vášní pro jídlo, která se drží hesla "kolik kuchyní ochutnáš, tolikrát jsi člověkem"

kuře s hořčičnou omáčkou a kapustou
předchozí
Kuře v hořčičné omáčce s restovanou kapustou
losos glazovaný medem
další
Medem glazovaný losos
kuře s hořčičnou omáčkou a kapustou
předchozí
Kuře v hořčičné omáčce s restovanou kapustou
losos glazovaný medem
další
Medem glazovaný losos

Přidejte svůj komentář

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here