Ingredience
- 1 kg hovězí žebranebo jiný kus hovězího
- 1 ks červená cibule
- 1 ks červená paprika
- 1 ks mrkev
- 1/2 šálku zelené olivy
- 1 šálek rajčatové pyré
- 1/2 šálku játrová paštikaVOLITELNÉ
- 2 lžíce worcesterová omáčka
- sůl
- černý pepř
Recept
Kaldereta je taková filipínská obdoba českého guláše. Vaří se tradičně z kozího masa, ale nahrazuje se i hovězím nebo jiným masem.
Zkuste variantu hovězího uvařeného sous-vide s cibulí, mrkví, paprikou a olivami zkaramelizovanými na pánvi. Tohle jídlo rozhodně stojí za přidání do vašeho receptáře.
Postup
1 Hotovo |
MARINOVÁNÍ MASA |
2 Hotovo |
OPEČENÍ MASA |
3 Hotovo |
PŘÍPRAVA ZELENINY |
4 Hotovo |
VAKUOVÁNÍ A VAŘENÍ |
5 Hotovo |
PODÁVÁNÍ |
2 Comments Skrýt komentáře
super jídlo já dělala z hovězího krku , bez paštiky .Výborné
Bylo to dobré, ale maso nebylo dostatečně měkké. Bylo spíš tuží a suché. Nevím, kde se stala chyba. Použila jsem hovězí ořech z ml býka, 14 dnů vyzrálé