Ingredience
- 1/2 kilogramu Klobásysladké nebo pálivé
- 1 červená paprikazbavená semínek, jádřinců a nakrájená na plátky
- 1 žlutá paprikazbavená semínek, jádřinců a nakrájená na plátky
- 1 bílá cibulenakrájená na tenké plátky
- 1 stroužek česnekunasekaný
- 110 g se šťávou rajčata v konzervěmožno nahradit cherry rajčaty
- 5 g sušené oregano
- 5 g sušená bazalka
- 5 ml extra panenský olivový olej
- na dochucení sůl a pepř
- 4 tvrdý rohlíknebo 4 kusy nakrájeného bochníku chleba
Recept
Italské klobásy s pořádnou dávkou zeleniny a italského koření = neodolatelné spojení
Pomalé vaření klobásy, papriky, cibule, rajčat a italského koření dělá z tohoto pokrmu jídlo, kterému nikdo neodolá. Skvělé na italských závitcích, ale také skvělé jako hlavní jídlo podávané s přílohou v podobě polenty.
Postup
1 Hotovo 3 hodiny |
Zapneme vařič |
2 Hotovo 1 minuta |
Ke klobásám.. |
3 Hotovo 5 minut |
Zeleninu na pánev |
4 Hotovo 20 vteřin |
Servírujeme |