Ingredience
- 2 ks jehněčí hřebínek
- 2 stroužky česnek
- sůl
- pepř
-
Bazalková Chimichurri
- 1 šálek čerstvá bazalka
- 1 ks šalotka
- 1-2 stroužky česnek
- 1 lžička vločky chilli
- 1/2 šálku olivový olej
- 3 lžíce ocet z červeného vína
- 1/4 lžičky mořská sůl
- 1/4 lžičky pepř
Recept
Chimchurri je nevařená argentinská omáčka, která skvěle zvýrazní aroma čerstvých bylinek. V našem případě je to bazalka, ta totiž skvěle ladí s jehněčím masem!
Postup
1 Hotovo |
PŘÍPRAVA MASA |
2 Hotovo |
PŘÍPRAVA CHIMICHURRIČesnek rozmačkejte, šalotku nakrájejte na kostičky a bazalku nasekejte na jemno. Smíchejte všechny ingredience na omáčku v misce. Podle chuti osolte a opepřete, potom uložte do lednice, aby se chutě spojily. |
3 Hotovo |
SERVÍROVÁNÍ |