Ingredience
- 450 g růžičková kapusta
- 1/2 šálku máslo
- 3 lžíce česnek
- 2 lžičky sůl
- 1/4 lžičky pepř
-
NA OPÉKÁNÍ
- 1/2 lžíce olivový olej
- 2 lžičky med
- 1/4 šálku piniové oříšky
- 1 lžíce citronová šťáva
- 2 lžičky balsamico
-
NA LEDOVOU LÁZEŇ
- voda
- led
Recept
Kapustičky připravené sous-vide jsou jednu úroveň nad kapustičkami připravenými jakýmkoli jiným způsobem. Tohle bude váš oblíbený vitamínový kousek – prostě uvařené do měkké a zároveň křupavé dokonalosti. Je čas říci sbohem kašovité vařené zelenině bez chuti!
Postup
1 Hotovo |
VAŘÍME KAPUSTIČKYPředehřejte si lázeň o teplotě 85 °C. |
2 Hotovo |
OPÉKÁME KAPUSTIČKY |
3 Hotovo |
SERVÍRUJEME KAPUSTIČKY |