Ingredience
- 4 ks cibuležlutá
- 30 g máslonebo olivový olej
- 30 g vínobílé nebo červené, případně balsamico, kuřecí vývar nebo vodu
- podle potřeby
Recept
Karamelizovaná cibule se perfektně hodí k dozdobení steaků a dalších masových pokrmů, ale třeba i do hamburgerů. Příprava karamelizované cibule je velmi jednoduchá, přesto ji mnoho lidí připravit neumí. V tomto receptu si povíme, jak připravit tu nejlepší karamelizovanou cibuli.
Postup
1 Hotovo 5 min |
Nakrájíme cibuli |
2 Hotovo 5 min |
Rozpustíme máslo |
3 Hotovo 40 - 70 min |
Přidáme cibuli |
4 Hotovo |
Okamžitě podáváme |
2 Comments Skrýt komentáře
čím se to zkaramelizovalo? Možná zkuste červenou cibuli.
Cibule se zkaramelizuje sama… zkuste podle receptu 🙂