Ingredience
- 1/2 šálku majonéza
- 1/2 lžičky sůl
- 6 bageta
- 1/4 šálku pažitka
- 1-2 citrón
- 10 stroužků česnek
- 114 gramů máslo
- 1 kg krevety
Recept
Rychlý a lehký oběd, super svačinka s sebou na výlet nebo zajímavá večeře. To vše v tomto jednom receptu.
Sous vide krevety s česnekovým máslem doplněné majonézou, citronovou kůrou a pažitkou na opečené housce. Ještě se vám nezbíhají sliny? Mrkněte na fotky u receptu. A uvidíte, že budete chtít tuhle pochoutku vyzkoušet ještě dneska!
Postup
1 Hotovo 30 minut |
Spustíme vařič a připravíme krevetyNastavte svůj sous vide vařič na 57 ºC. Umístěte rozmražené krevety do několika plastových sáčků v jedné vrstvě. V mikrovlnné troubě ohřívejte 1 tyčinku másla po dobu 1 minuty nebo dokud se nerozpustí. Smíchejte 1/2 lžičky soli a 10 stroužků nasekaného česneku. Lžící nalijte směs rozpuštěného másla na krevety v plastovém sáčku. Vhoďte sáčky do sous vide lázně. Vařte 30 minut. |
2 Hotovo 5 minut |
Po uvaření... |
3 Hotovo 5 minut |
Připravíme si majonézu |
4 Hotovo 5 minut |
Pánev |