Background Image
  • Domů
  • Ryby
  • Krevetové rolky s česnekovým máslem

Krevetové rolky s česnekovým máslem
Připravíme si krevetovou, exkluzivní a zdravou svačinu, oběd nebo večeři?

0 0
Krevetové rolky s česnekovým máslem

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
1/2 šálku majonéza
1/2 lžičky sůl
6 bageta
1/4 šálku pažitka
1-2 citrón
10 stroužků česnek
114 gramů máslo
1 kg krevety

Připravíme si krevetovou, exkluzivní a zdravou svačinu, oběd nebo večeři?

Vlastnosti:
  • Low Carb
Kuchyně:

    Ingredience

    Recept

    Sdílet

    Rychlý a lehký oběd, super svačinka s sebou na výlet nebo zajímavá večeře. To vše v tomto jednom receptu.

    Sous vide krevety s česnekovým máslem doplněné majonézou, citronovou kůrou a pažitkou na opečené housce. Ještě se vám nezbíhají sliny? Mrkněte na fotky u receptu. A uvidíte, že budete chtít tuhle pochoutku vyzkoušet ještě dneska!

    Postup

    1
    Hotovo
    30 minut

    Spustíme vařič a připravíme krevety

    Nastavte svůj sous vide vařič na 57 ºC. Umístěte rozmražené krevety do několika plastových sáčků v jedné vrstvě. V mikrovlnné troubě ohřívejte 1 tyčinku másla po dobu 1 minuty nebo dokud se nerozpustí. Smíchejte 1/2 lžičky soli a 10 stroužků nasekaného česneku. Lžící nalijte směs rozpuštěného másla na krevety v plastovém sáčku. Vhoďte sáčky do sous vide lázně. Vařte 30 minut.

    2
    Hotovo
    5 minut

    Po uvaření...

    Uvařené krevety vyjměte ze sáčků a sceďte česnekové máslo, které si uchovejte pro pozdější použití. Odstraňte ocasy z krevet a nakrájejte je na půlcentimetrové kousky a vložte do velké mísy.

    3
    Hotovo
    5 minut

    Připravíme si majonézu

    Do misky s krevetami přidejte majonézu, citronovou kůru, pažitku a 1/4 lžičky soli. Míchejte, dokud nejsou krevety rovnoměrně potažené. Podávejte tak, jak je, nebo podle potřeby dejte 2 hodiny před podáváním do lednice.

    4
    Hotovo
    5 minut

    Pánev

    Do velké pánve přidejte 2 lžíce odloženého česnekového másla a zahřejte na střední až středně vysokou teplotu. Francouzské závitky opékejte na pánvi z obou stran po dobu 30 sekund do zlatova. Lžící krevetovou směs vmíchejte do francouzských závitků a podávejte.

    blank

    Monika Braunová

    Miluji vaření, ač jsem v podstatě neustále začátečník. Nyní sem objevila i sous vide vaření a byla to láska na první pohled. Recepty vybírám tak, aby je mohl i náš malý chlapec nebo praděda. Maso je jemné, šťavnaté. Budu ráda, když se semnou přidáte na cestu objevování této nádherné metody přípravy jídla.

    hovězí maso v kombinaci s umami z hub a prosciutto, to vše zabalené do listového a jemného listového těsta.
    předchozí
    Sous Vide hovězí Wellington
    Sous Vide Barbecue Tofu s karamelizovanou cibulkou
    další
    Sous Vide Barbecue Tofu s karamelizovanou cibulkou
    hovězí maso v kombinaci s umami z hub a prosciutto, to vše zabalené do listového a jemného listového těsta.
    předchozí
    Sous Vide hovězí Wellington
    Sous Vide Barbecue Tofu s karamelizovanou cibulkou
    další
    Sous Vide Barbecue Tofu s karamelizovanou cibulkou

    Přidejte svůj komentář

    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here