Ingredience
- 500 g květák
- 100 g smetana
- 85 g máslo
- 4 g sůl
Recept
Pyré je magický pokrm. Dá se jednoduše připravit a to prakticky z jakékoliv zeleniny. Čerstvé vydrží i několik hodin. A přesto přese všechno může být pomyslnou třešničkou na dortu mnoha složitějších pokrmů. Jak si připravit pyré z květáku?
Postup
1 Hotovo 4 min |
Očistěte květák |
2 Hotovo 1 min |
ZabalteKvěták vložte do sous vide sáčku. Přidejte šlehačku, máslo a sůl. Vakuově zabalte. Tip: Pro zvýraznění chuti a vůně můžete přidat ještě pár kapek citronové šťávy. |
3 Hotovo 90 min |
VařteSous vide lázeň předehřejte na 85° C. Vložte sáček a vařte po dobu 90 minut. |
4 Hotovo 5 min |
Rozmixujte |
5 Hotovo |
Okamžitě servírujte |