Ingredience
- 2 ks kuřecí prsabez kosti a kůže
- 1 a 1/2 šálku čerstvá bazalka
- 1/3 šálku špenátmražený
- 1/4 šálku parmazán
- 1/4 šálku olivový olej
- 1 stroužek česnek
- 1 lžička sůl
- 1 lžička černý pepř
Recept
Každá roláda je tak trochu umělecké dílo a tato není výjimkou. Na talíři vypadá skvěle a je až neuvěřitelně jednoduchá.
Sous-vide metoda je pro vaření rolády hodně důležitá, jelikož má několik vrstev, do kterých je třeba horko rovnoměrně rozložit. Jen díky horké lázni nebude maso nedovařené, ani převařené.
Postup
1 Hotovo |
PŘÍPRAVA MASA |
2 Hotovo |
PESTOV mixéru smíchejte bazalku, rozmražený špenát, parmazán, olivový olej, mačkaný česnek a sůl. Ujistěte se, že je vše řádně promícháno. |
3 Hotovo |
VAŘENÍ |
4 Hotovo |
OPEČENÍ A PODÁVÁNÍ |