Ingredience
- 200 g filet mořského vlka chilského1 filet po 200 g
- 2 lžíce bílá miso pasta
- 1 lžíce sojová omáčka
- 1 lžíce Mirin
- 1 lžíce mletý zázvor
- 0,5 lžíce rostlinný olejDoporučujeme sezamový olej
- na obalení cukr
- na obalení sůl
Recept
Objevte dokonalou kombinaci jemného mořského vlka a aromatické miso-zázvorové marinády. Díky metodě sous vide zůstane ryba šťavnatá a po krátkém opečení na pánvi získá lahodnou karamelizovanou krustu. Skvělá volba pro gurmány, kteří ocení vyváženou chuť a křehkou strukturu.
Postup
1 Hotovo 20 minut |
Příprava mořského vlka |
2 Hotovo 3 minuty |
Příprava marinády |
3 Hotovo 2 hodiny |
Marinování |
4 Hotovo 1 hodina |
Sous vide vaření |
5 Hotovo 1 minuta |
Dokončení na pánvi |
6 Hotovo 1 minuta |
ServírováníIhned podávejte, ideálně s jasmínovou rýží nebo restovanou zeleninou. |