Background Image

Nakládaná cibule

0 0
Nakládaná cibule

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
1 ks červená cibule může být i více
300 g červený ocet
300 g voda
60 g cukr
20 g sůl
2 g vločky chilli
2 g kmín

Jednoduchý způsob, jak vylepšit salát, rybu nebo další druhy masa.

Vlastnosti:
  • Bezlepkový
  • Ostré
  • Vegan
  • Vegetarián
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Toto je neskutečně rychlý a snadný způsob, jak vylepšit salát nebo grilovanou rybu. Nakrájejte cibuli, přelijte ji octem, posypte kořením a nechte odležet. Konzumovat můžete už za 15 minut.

Číst
Tipy pro lepší prezentaci sous vide pokrmů

Postup

1
Hotovo
2 min

Připravíme cibuli

Cibuli pečlivě oloupeme a omyjeme pod studenou tekoucí vodou.

Cibuli nakrájíme na tenké proužky.

2
Hotovo
13 min

Zkombinujeme všechny ingredience

Cibuli dáme do misky a přidáme všechny zbylé ingredience včetně koření. Zamícháme a necháme alespoň 10 minut odležet.

3
Hotovo

Necháme okapat a podáváme

Cibuli necháme okapat a podáváme. Jedná se o skvělý doplněk k salátům, rybám a dalším druhům masa.

blank
předchozí
Pálivá sous vide kuřecí křidélka
servírujeme
další
Jednoduchý barevný fazolový salát
předchozí
Pálivá sous vide kuřecí křidélka
servírujeme
další
Jednoduchý barevný fazolový salát

Přidejte svůj komentář

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here