Background Image

Nakládaná okurka s koprem

0 0
Nakládaná okurka s koprem

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

100 g voda
100 g ocet ze šampaňského
25 g cukr
7,5 g kopr
5 g sůl
120 g

Nakládaná okurka s koprem, která se hodí ke konzumaci i k dalšímu zpracování.

Vlastnosti:
  • Vegan

Ingredience

Recept

Sdílet

Sehnat nakládané okurky s čerstvým koprem je v těchto dnech prakticky nemožné. A když už se vám to povede, tak je chuť okurek příliš intenzivní, nebo naopak mdlá, nehledě na přidané konzervanty a další látky, které jsou pro tělo nezdravé.

V tomto receptu vám prozradíme, jak si připravit nakládanou okurku s čerstvým koprem doma. Je to velmi jednoduché!

Postup

1
Hotovo
15 min

Připravíme nálev

Smícháme vodu, ocet ze šampaňského, cukr, kopr a sůl. Mixujeme, dokud se ve vodě dobře nerozpustí sůl a cukr.

2
Hotovo
10 min

Nakrájíme okurku

Z okurky odstraníme semínka. Nakrájíme ji na malé čtverečky o délce hrany asi 3 mm.

3
Hotovo
90 min

Naložíme do láku

Okurku dáme do nádoby a zalijeme připraveným lákem. Necháme odležet v lednici alespoň 90 minut.

4
Hotovo
5 min

Podáváme

Před servírováním okurku zbavíme kopru. Podáváme přeceděnou okurku, tzn. bez nálevu.

blank
Nakládaná hořčičná semínka
předchozí
Nakládaná hořčičná semínka
Sous vide bramborový salát
další
Sous vide bramborový salát
Nakládaná hořčičná semínka
předchozí
Nakládaná hořčičná semínka
Sous vide bramborový salát
další
Sous vide bramborový salát

Přidejte svůj komentář

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here