Ingredience
- 2 ks vejce
- 1 lžíce jarní cibulka
- 1 lžíce parmazán
- 1 lžíce máslo
- sůl
- pepř
- čerstvá petrželna posypání
Recept
Jedním z oblíbených využití metody sous-vide je příprava vajíček. Vaření sice trvá déle, ale výsledek je nesrovnatelný. Navíc, pokud chcete hostit více lidí, nebudete se o moc víc namáhat, protože vaření nevyžaduje vaši asistenci. Prostě jen každou omeletu dáte do jiného sáčku a šup to do lázně!
Postup
1 Hotovo |
PŘÍPRAVA LÁZNĚNastavte si sous-vide vařič na teplotu 74ºC. |
2 Hotovo |
PŘÍPRAVA OMELETY |
3 Hotovo |
VAŘÍME OMELETU |
4 Hotovo |
TVARUJEME OMELETUPo 10 minutách vyjmeme sáček z lázně. Jemně vytvarujeme vejce do požadovaného tvaru omelety a vrátíme sáček zpět do lázně. Znovu zatížíme a nastavíme časovač na dalších 10 minut. |
5 Hotovo |
SERVÍRUJEME |