Background Image

Opečené sous vide brambory s česnekem a bylinkami

1 0
Opečené sous vide brambory s česnekem a bylinkami

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
250 g brambory
2 lžíce česnekový prášek
2 lžíce sušené oregano
4 větvičky tymián čerstvý
olivový olej
dle libosti sůl
dle libosti pepř

Brambory vařené metodou sous vide jsou nadýchané a plné chuti.

Vlastnosti:
  • Vegan
  • Vegetarián
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Brambory vařené metodou sous vide jsou plné chuti a hodí se jako příloha k mnoha jídlům. Společně s česnekem a dalším kořením dochází k chuťové explozi. Recept je rychlý a velmi jednoduchý.

Číst
Do čeho sous vide zabalit?

Postup

1
Hotovo
5 min

UMYJEME A NAKRÁJÍME BRAMBORY

Brambory umyjeme a nakrájíme je na cca 3 cm tlusté kostky.

2
Hotovo
3 min

POTŘEME OLEJEM A OKOŘENÍME

Nakrájené brambory potřeme olivovým olejem a posypeme kořením a bylinkami.

3
Hotovo
2 min

VLOŽÍME BRAMBORY DO SÁČKU

Okořeněné brambory vložíme do sáčku a vakuově uzavřeme.

4
Hotovo
1 hod

BRAMBORY VAŘÍME VE VODNÍ LÁZNI

Připravíme si vodní lázeň o teplotě 88 °C a vložíme do ní brambory, které se budou vařit 1 hodinu.

5
Hotovo
4 min

OPEČEME BRAMBORY

Brambory vyndáme ze sáčku, dáme je na pánev a na vysokou teplotu je cca 4 minuty opékáme. Brambory pak budou pěkně křupavé.

6
Hotovo
2 min

SERVÍRUJEME

Brambory můžeme podávat.

Zdroj: izzycooking.com

blank

Admin

Pomalé vaření metodou sous vide, je naší vášní :)

kukuřice street food
předchozí
Pikantní street food kukuřice
horký nápoj jablečný koláč
další
Horký nápoj s příchutí jablečného koláče
kukuřice street food
předchozí
Pikantní street food kukuřice
horký nápoj jablečný koláč
další
Horký nápoj s příchutí jablečného koláče

Přidejte svůj komentář

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here