Ingredience
- 250 g brambory
- 2 lžíce česnekový prášek
- 2 lžíce sušené oregano
- 4 větvičky tymián čerstvý
- olivový olej
- dle libosti sůl
- dle libosti pepř
Recept
Brambory vařené metodou sous vide jsou plné chuti a hodí se jako příloha k mnoha jídlům. Společně s česnekem a dalším kořením dochází k chuťové explozi. Recept je rychlý a velmi jednoduchý.
Postup
1 Hotovo 5 min |
UMYJEME A NAKRÁJÍME BRAMBORY |
2 Hotovo 3 min |
POTŘEME OLEJEM A OKOŘENÍME |
3 Hotovo 2 min |
VLOŽÍME BRAMBORY DO SÁČKU |
4 Hotovo 1 hod |
BRAMBORY VAŘÍME VE VODNÍ LÁZNI |
5 Hotovo 4 min |
OPEČEME BRAMBORY |
6 Hotovo 2 min |
SERVÍRUJEME |