Ingredience
- 0,9 -1,4 kg hřbet mečouna
- 2 lžíce cukr
- 1/4 šálku košer sůl
- 1 hlava česnek
- 2-3 ks jalapeño
- cca 2 šálky čerstvý koriandr
- cca 2 šálky petrželka hladkolistá
- 1 lžíce mexické oregano
- 1 šálek olivový olej
- košer sůl
- 1 ks citrón
Recept
K mečounovi se nedá přirovnat žádná jiná ryba. Chutná opravdu masitě, je výživná a hutná. Pokud jste ji ještě neochutnali, možná vás překvapí její lehce nasládlá a jemná chuť.
Náš recept se výborně hodí pro vícečetnou návštěvu. Celý hřbet v sáčku s marinádou připravíte bez velké námahy a při dodržení času bude uvařen k dokonalosti. Nutno podotknout, že je dobré rybu koupit od ověřeného dodavatele v dobré kvalitě.
Postup
1 Hotovo |
PŘÍPRAVA MEČOUNA |
2 Hotovo |
MARINÁDA |
3 Hotovo |
VAŘENÍ |
4 Hotovo |
OPEČENÍ MEČOUNA |
5 Hotovo |
PODÁVÁNÍ |