Ingredience
- 680 g filety z lososanařezaný na 4 kusy
- 2 šálky ledová voda
- 4 lžíce olivový olej
- 2 lžíce růžová sůl
- čerstvý, nasekaný koprna ozdobu
- čerstvá, nasekaná pažitkana ozdobu
- nakrájený citrónna ozdobu
Recept
Už delší dobu se snažíte připravit perfektního lososa a stále to není ono? Díky těmto základním pravidlům, trikům a metodě Sous vide si připravíte snadno a rychle šťavnatý kousek lososa z pohodlí domova.
Postup
1 Hotovo |
Výroba solného roztokuPro přípravu solného roztoku přidejte sůl do ledové vody a míchejte, dokud se sůl nerozpustí. Nalijte směs do sáčku, přidejte olivový olej a promíchejte. Do solného roztoku můžete přidat bylinky a koření. Například běžně se přidává kopr a pepř. Bílý pepř může být lepší volbou, protože bude méně výrazný ve srovnání s černým pepřem. |
2 Hotovo |
Přidáme filety z lososa |
3 Hotovo |
Vyjmutí lososa |
4 Hotovo |
|
5 Hotovo |
Předehřejte pánev |